Uluslararası TSSF / CIMAS Scuba Dalış Kursları

Programın amacı; Bu eğitim programının sonunda ; tüm eğitim kursu dalgıç adayları
T.S.S.F (Türkiye Su altı Sporları Federasyonu) & CMAS (World Underwater Federation)
tarafından onaylı tüm yurtdışı dalışlarında da Uluslararası geçerliliğe sahip
T.S.S.F /CMAS 1 Yıldız Scuba Dalış Brövesi alacaklardır.

Eğitime yönelik kursların başlayacak 1. derslerinin sonunda,

Devam edecek diğer derslerin gün ve saatleri her dersin sonunda kursun katılımcılarıyla beraber karşılıklı organize edilerek belirlenecektir. Devam eden eğitimlerden herhangi bir ders gününü zorunlu bir nedenle kaçıranlar veya gelemeyenler için telafi ders imkanları olacaktır.

** Eğer toplu katılıma yönelik grup sayısı oluşturmanız durumunda ; sizlere özel bir kapalı grup
eğitimiyle ders günleri ve saatleri sizlerin zaman programına göre ayarlanabilecektir.
Grup eğitimi ile ilgili min. kişi sayısı ve diğer sorularınız için bizi arayabilirsiniz.
Programın İçeriği: Programın planlanan ders içeriği şu şekildedir:

• Scuba Nedir?
• Dalışta takım olmak
• ABC ve Diğer Scuba Dalış Malzemelerinin Kullanımı
• Tüm Dalış Malzemelerinin monte ve demonte edilmesi
• Sualtında Haberleşme • Basınç-Hacim İlişkileri
• Fiziksel Esaslar ve Gaz Kanunları
• Dalış Hesapları
• Doğal ve Pusulalı Yön Bulma
• Dalışta basınç-hacim İlişkileri
• Dalış Fizyolojisi
• Güvenli Dalış Kuralları
• Dekompresyon Tabloları
• Sualtı Yaşamı ve Balık Türleri
• Sualtı çekimi nasıl olmalı ve sualtında renkler
• Sualtında sizin gözünüzden fotoğraf kareleri gibi konular yer alacaktır.
Belge: Seminerin en az % 70’ine katılan kişilere seminer sonunda başarı veya katılım belgesi verilir. Başarı belgesi için seminer sonunda yapılacak sınavda en az 70 puan almak gerekir.

Programın Süresi: 2 Hafta Toplam 4 Eğitim Günü – 8 Saat

Programın Yeri: BEDAM Derslikleri – Başkent Üniversitesi Hastanesi Mevkii 82. Sokak No:40 Bahçelievler ANKARA
Program Ücreti: 700 TL (KDV Dahil) – BROVE ÜCRETİ DAHİL olarak
Fiyata Dahil Olanlar: Uluslararası CMAS 1 Yıldız Dalış Brovesi-Kimlik Kartı +Scuba Dalıs Kursu / Uygulamalı Teorik Eğitimler + Dalış Kayıt Defteri + Katılım-Duvar Sertifikası +Eğitimlerde verilecek Eğitim Kitapçığı + Eğitim DVD’si + Deniz Dalışlarında kullanılacak Dalış Malzemelerinin tedariki.

Banka Hesap No:Denizbank Başkent Kurumsal Şubesi’nde Başkent Üniversitesi’ne ait 796910 – 364 numaralı hesap
IBAN: TR 97 0013 4000 0007 9691 0001 16